Humanistische Jongeren Leopoldsburg

Kalender

Deze activiteit wordt georganiseerd voor:
Jong Humania

Vorig jaar trokken we begin oktober een weekend naar Rotterdam. We hebben veel vragen gekregen om in die periode weer een uitstap met Jong-Humania te organiseren. Daarom gaan we op verkenning in onze eigen hoofdstad Brussel!

We zijn allemaal al wel eens in Brussel geweest maar met Jong-Humania de stad verkennen is nog net iets leuker!

Natuurlijk nemen we je mee naar de bekende bezienswaardigheden, maar er is meer! Brussel bruist als nooit tevoren: hippe cafés waar je een ellenlange lijst Belgische bieren kan proeven, fantastische musea en architectuur, verrassende wijken, culinaire verwennerijen, ...

Slapen doen we in het unieke Jam Hotel, uitgerust met een buitenzwembad, een terras en een bar op het dak, is het dé plek om te verblijven in de Brusselse wijk Sint-Gillis.

Vrijdagavond spreken we ook af in de bar van het hotel om gezellig bij te praten en iets te drinken.

Zaterdag nemen we jullie mee op HJ's Uber-tourist-tour langs de meest bekende en toeristische plaatsen. Denk aan Manneke Pis, de Grote Markt, wafelkramen, … Na een typisch Brusselse lunch kan je kiezen uit activiteiten zoals Bozart of AB achter de schermen, The Brussels Beer Project of een bezoek aan het Mima-museum. 's Avonds trekken we samen naar Nuit Blanche aan het Warandepark.

Zondag kan je uitslapen, baantjes trekken in het zwembad of naar de vossenmarkt in de Marollenwijk. Daar lunchen we 's middags samen en afsluiten doen we met een bezoek aan het Atonium.

Praktische info:
Wanneer: vrijdag 6 tem zondag 8 oktober 2017
Waar: Bruxelles ma belle!
Inschrijven: treinticket, 2 nachten slapen in Jam Hotel, maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen. Studenten betalen €75 en niet-studenten €85.
Opgelet: de plaatsen zijn beperkt dus best zo snel mogelijk inschrijven!